Радио Милева
Ја „зовреа“ водата:

Жежок танц во базенот: Мирела и Ирма ги запалија гледачите на „Парови“ ( ФОТО + ВИДЕО)

Жежок танц во базенот: Мирела и Ирма ги запалија гледачите на „Парови“ ( ФОТО + ВИДЕО)

Додека ден пред тоа  плачеше и очајуваше заради нејзината порно снимка со Марко Перовиќ, Мирела Лапановиќ веќе утредента лудуваше за време на забавата  во реалното шоу „Парови“.

Како да ништо не се случило, Лапановиќ беше во центарот на вниманието, лудувајќи за време на забавата со Ирма Сержаниќ.  Двете ја „зовреа“ атмосферата и водата во базенот со партија жежок танц… Особено предничеше Ирма, која танцуваше во танга, мешајќи со големиот задник.  

Претходно Мирела плачеше цел ден заради експлицитните снимки, а најтешко и беше помислата како нејзините деца ќе реагираатна тоа? Но само ден подоцна,  се чини дека таа преку ноќ  заборавила на порно скандалот, па заедно со Ирма се опуштија до таа мера пред камерите, што ги „запалија“ гледачите на „Парови“.

Впрочем, погледнете го нивниот жежок танц во базенот:

Останати вести од Радио Милева