Радио Милева
забревтани љубовници

Жестока акција во „Задруга 5“: На Милица и Менсур не им пречеа ни светлото, ни камерите, ни цимерите, да ги „искршат“ креветите (ВИДЕО)

Жестока акција во „Задруга 5“: На Милица и Менсур не им пречеа ни светлото, ни камерите, ни цимерите,  да ги „искршат“ креветите (ВИДЕО)

Милица Веселиновиќ и Менсур Ајдарпашиќ се подготвуваа за одмор пред вечерашната емисија „Прашања на гледачите“. Двајцата легнаа во креветот и почнаа да разменуваат нежности, а многу бргу им се препуштија и на страстите.

Двојката се завлече под јорган по што следеше жестока акција. На забревтаните љубовници не им пречеа ниту запалените сијалици  во спалната, ниту камерите, ниту цимерите, кои постојано поминуваа покрај нивниот кревет.

Погледнете ја снимката:

Останати вести од Радио Милева