Промотер

Жешко видео: Тајзи ја топи неа како „Нутела“

Жешко видео: Тајзи ја топи неа како „Нутела“

Драган Величковски попознат по својот прекар Тајзи, има нова песна насловена „Нутела“.

По „Сувенир“ што ја промовираше во месец февруари, Тајзи се активираеше со нов летен хит на српски јазик, песна снимена за Балкатон продукција.

Автор на текстот е самиот Тајзи, на музиката работел како и претходно работел заедно со Лазар Цветковски, кој се потпишува и како креатор на аранжманот.

Песната е промовираша заедно со атрактивен видео запис кој е во продукција на Даниел Јовески, а по сценарио и режија на самиот пејач.

Во изминатиот период, како автор Тајзи беше вклучен во осум проекти, а покрај својата музика пишуваше и за други артисти како Антонија Гиговска, Тамара Тодевска и „2Бона“.

Останати вести од Промотер