Радио Милева
клипчиња за возрасни?

„Жена од султана“ раскажа дали има експлицитни снимки: Тијана Милентијевиќ на домашно видео? (ФОТО)

„Жена од султана“ раскажа дали има експлицитни снимки: Тијана Милентијевиќ на домашно видео? (ФОТО)

Бидејќи почетокот на нејзината кариера го одбележа големиот  хит „Жена од султана“, Тијана открива дали од таа една песна успеала да заработи за стан?

 

„Успеав да заработам колку што ми треба, да си угодам себе си како што најмногу ми се допаѓа, па наскоро ќе имам стан што се’ уште не сум го купил и се надевам, Господ да ве благослови, ќе има работа и дека сите ќе сме живи и здрави. Ќе купам стан, си купив автомобил, работам на нови проекти“ – додаде пејачката.

Многу се зборуваше за нејзиниот љубовен живот, а таа открива дали мажите  ја повредиле во животот:

„Мислам дека не, веројатно јас повеќе сум ги повредила нив, барем јас имам таков впечаток“ – вели Тијана и открива дали се плаши од одмазда на некој бивши во форма на приказна или некое експлицитно видео пуштени на социјалните мрежи или во медиумите?

„Искрено, мислам дека такво нешто не постои, барем јас не знам, јас не сум таков и не правам такви работи, да се снимам… Ништо не сум снимила досега, барем сум свесна за тоа.

Исто така мислам дека од друга страна нема зошто некој  такво нештодами направи,  бидејќи со сите мои поранешни момчиња сум во одлична врска и ден – денес сме пријатели“ – заврши пејачката.

Фото: инстаграм принтскрин/tijanamilentijevic.official