Радио Милева

Жељко Шашиќ откри во какви односи е со ќерката откако го обвини Лукас дека тој е виновен за нивната кавга

Жељко Шашиќ откри во какви односи е со ќерката откако го обвини Лукас дека тој е виновен за нивната кавга

Жељко Шашиќ беше во брак со Соња Вуксановиќ со кого има ќерка, а потоа се разведе од Жељко и се омажи со Аца Лукас.

Шашиќ не беше во добри односи со ќерката, а сега вели дека е на добар пат да го подобри односот.

Она што најмногу го погоди Жељко е што неговата ќерка се откажа од него и го прифати Аца Лукас за нејзин татко. Во медиумите често се јавуваа написи дека Лукас и Шашиќ не се во добри односи, меѓутоа со текот на времето и овие глаисни почнаа да стануваат неинтерсни за јвноста.

Меѓутоа, Жељко откри во каков однос е со ќерката.

„Не е се океј меѓу нас, далеку од тоа, но добар е пат е да биде подбора ситуацијата. Дај Боже да биде онака како што е најдобро. Најважно е дека го поминавме чекорот таа да не биде во кавга со нејзиниот татко“ изјави Жељко.

Иако сака да има подобри односи со ќерка му, од друга страна, Жељко не сака ништо да промени кога е во прашање контактот со неговата поранешна сопруга, ниту со колегата Аца Лукас.

 

Останати вести од Радио Милева