Радио Милева

„Здолништето горе“ е насловот на видеото од српската пејачка кое осамна на сајт за возрасни!

„Здолништето горе“ е насловот на видеото од српската пејачка кое осамна на сајт за возрасни!

Снимка од атрактивната српска пејачка Милица Пaвловиќ заврши не една од најпознатите страници за возрасни.

Клипот под име „Милица Павловиќ, српска поп-пејачка – здиолништето горе“ го погледнале неколку илјади за само неколку часа, но се разочараа бидејчи на видето таа само се весели со своите пријатели, а од порнографија нема ни трага ни глас.

-Станува збор за снимка од промоцијата на песната „Оперисан од љубави“. Не ми беше пријатно кога слушнав дека некој од мојот Инстаграм ја ставил на таков сајт, но нека видат дека ние младите во Cрбија сме позитивни, убави и добро се забавуваме, вели пејачка.

Останати вести од Радио Милева