Љубов и Секс

Зборови на ескорт дама која спиела со 10 илјади мажи: “Жени, сами сте виновни што ве користат само за секс”

Зборови на ескорт дама која спиела со 10 илјади мажи: “Жени, сами сте виновни што ве користат само за секс”

Постојат многу мислења зошто некои жени остануваат сами, а Гвинет смета дека тоа е поради нивната постојана потреба за емоции и исполнување.

“Играјте игри и натерајте ги да ве засакаат”, порачала Гвинет Монтенегро, поранешна ескорт дама, а денес писателка, која пред неколку години стигнала до насловните страници во медиумите, тврдејќи дека спиела со повеќе од 10 илјади мажи.
Таа вели дека жените се самите виновни што мажите ги изигруваат само за да имаат секс со нив.

“Мажот е субјект кој знае да манипулира за да го постигне она што го сака. Тоа се случува многу често бидејќи жените често се откажуваат од контролата и влегуваат во односи бидејќи мажите им се потреба”, тврди Монтенегро.

Нејзината теорија е дека општеството создава притисок врз жените дека мора да бидат во врска и се ставаат во позиција да мора да докажат дека се способни за тоа, иако навистина немаат желба да пронајдат маж.

“Жените сами си го отежнуваат животот. Тие бараат емоционална потврда и исполнување. Играјте игри и натерајте ги да ве сакаат, бидејќи што побрзо им се предадете, толку помалку ќе ве ценат”, порачала Монтенегро во својата најнова книга “Мажите се надиграни – Експлозивен водич кој открива зошто мажите ги изигруваат жените и што да направите”.

извор:точка.мк