Радио Милева

Збесна: Марија Шерифовиќ на натпреварвач од „Ѕвездите на Гранд“ му се закани со ќотек!

Збесна: Марија Шерифовиќ на натпреварвач од „Ѕвездите на Гранд“ му се закани со ќотек!

Марија Шерифовиќ направи вистински хаос на снимањето на „Ѕвездите на Гранд“, кога револтирана од пеењето на еден од кандидатите стана од столчето, излезе на сцената и му се закани со ќотек.

На пејачката и членка на жирито на и се допадна пеењето, а коментарот на Вики Миљковиќ дека бил добар, ја извади Марија од колосек.

-Што зборуваш?! Лажеш! Ти си глва!, викала Шерифовиќ на колешката, а тогаш му се обратила и на натпреварувачот.

-Застани нешто да те прашам! Ако се согласуваш, ќе те нокаутирам веднаш!!!Дали едвај ја пееше песната на Шабан која ти беше висока?!, му кажала Марија.

Останати вести од Радио Милева