Мегафон
Центар ЕВА

Завршен хуманитарен концерт: „Со тебе светот е најубав”

Завршен хуманитарен концерт: „Со тебе светот е најубав”

Музичарите од ЕВА заедно со нивните професори ќе одржат концерт кој ќе прозвучи љубов и радост. Концерт посветен на сите кои ги сакаме и кои ни го бојат светот, а наменет за собирање средства за лекување на малиот Василие Петридов, кој боледува од мускулна дистрофија, а кој заедно одлучуваме дека ќе живее, среќно и здраво!

Влезот е ваша донација од 100 ден.

На 5-ти јуни, вторник, од 19:00 часот, на Факултетот за музичка уметност, Голема сала, за Василие ќе концертираат нашите ученици:

Софија Аџиева
Елена Аџиева
Андреа Младеновска
Теодора Спиридонова
Надја Петковска
Јелена Илиќ
Деница Батковска
Давид Иљов
Моника Шишкова
Афродита Хаџи-Лега
Ангелина Дулева
Мила Бадаревска
Леандра Амети
Предраг Станковиќ
Симона Младеновиќ
Денис Асани
Дарко Пенев
Ерин Селим
Ангел Пејковски
Јарослава Ѓуричиќ
Љупчо Нечовски
Елена Аџиева
Рина Османи
Амелија Станчева
Ева Негриевска
Леарт Амети

Во класата на професорите:

Теодора Нарашанова – пијано
Гонце Богоромова – Краповски – соло пеење
Билјана Камчева – соло пеење
Ѓорѓи Миладиновски – гитара

Фотографија на плакат: Александар Томовски, успешен фотограф од Школата за фотографија во ЕВА

Музика и сите убави емоции на едно место!
Бидете таму!

Во меѓувреме, донирајте на  телефонските броеви:

Телеком 070 143 444
Oне.Вип 143 464
или донирајте на трансакциска сметка:
270-7000244647.07
АД. Халк Банка Скопје

Линк од апелот за помош:

https://www.donacii.mk/aktivni-apeli/apel-za-pomosh-na-vasilie-petridov/