Радио Милева

Зарем си глува: Вики нема критериуми во „Ѕвездите на Гранд“

Зарем си глува: Вики нема критериуми во „Ѕвездите на Гранд“

Познато е дека Вики Миљковиќ и Цеца Ражнаотивќ се куми, но досега не се слушнало Цеца да ја критикува кумата за нејзините коментари во  „Ѕвездите на Гранд“.

Имено, една од кандидатките ги воодушеви сите во жирито пеејќи ја песната „Цигани“ од Цеца, освен Вики.

Останатите членови веднаш ја нападнаа дека нема критериуми и на натпреварувачи кои не ги бидува им дава глас, а на талентираните не.

Во нејзина одбрана застана директорот на Гранд, Саша Поповиќ.

-Цеца ѝ е кума на Вики, паможно е да ѝ се јави после емисија и да ја праша „Дали си глува? Зарем тоа ќе и го сториш на својата кума?“ и затоа не дава глас – изјавил Саша Поповиќ.

Останати вести од Радио Милева