Мегафон

Жаре – „Еден на еден“ во новото издание на „Улица Македонија“ со Бојана Скендеровски (ВИДЕО)

Жаре – „Еден на еден“ во новото издание на „Улица Македонија“ со Бојана Скендеровски (ВИДЕО)

Забавен, шармантен, талентиран, успешен и популарен… Жаре – „Еден на еден“ во „Улица Македонија“, во САБОТА,  на 17 март 2018, во 12:30 часот на „ТВ 24“…

Не пропуштајте – еден на една, Жарко Димитриовски со Бојана Скендеровски!