Вистаграм

Запознајте го Мистер Поуки, најпопуларното еже на Инстаграм со 1,5 милиони следбеници!

Запознајте го Мистер Поуки, најпопуларното еже на Инстаграм со 1,5 милиони следбеници!

Има денови кога сè што ви треба е среќно и весело еже што ќе измами насмевка на вашето лице и ќе ви ги стопли срцата. Ефектот ќе биде уште поголем ако тоа еже е во комбинација со неодоливо куче! Скапоцените моменти кои го доловуваат ова неверојатно пријателство помеѓу животните и нивните луѓе е тоа што го прави Интернетот место каде што никому не му пречи да го губи своето време. Погледнете ги прекрасните авантури на Мистер Поуки и неговите сопатници.

извор: Кафепауза.мк

Останати вести од Вистаграм