Љубов и Секс

За мажите ова е сексот од соништата иако не признаваат

За мажите ова е сексот од соништата иако не признаваат

Кога сексуалните желби се во прашање, мажите своите не ги откриваат лесно, но сепак и тие ќе испливаат на површина. Ова се желбите кај поголемиот број припадници на посилниот пол.

Истражувањата покажале дека мажите почесто од жените гледаат еротски филмови и дека тој вид на содржина во голема мера го одредува нивниот сексуален живот.

Поради толку големото влијание кое еротските филмови го имаат на нив, голем број од мажите посакуваат истото да го доживеат и во реалноста. Но, тоа не го признаваат. Жените пак, откриле дека сакаат да пробаат нова авантура, па најмногу сонуваат за секс на јавно место, со помош на сексуални играчки или за секс со различни улоги.

Мажите ги возбудува кога партнерката им зборува “валкани зборови”, па често ќе чуете дека тие уживаат во тоа, но според нивната реакција ќе ја дознаете вистината.

А, она што ги возбудува најмногу, за кое најмногу молчат е да ја набљудуваат партнерката во акција. На тој начин дознаваат многу за нејзините потреби и желби.

извор:точка.мк