Радио Милева
секси дадамразици против бикини старлети

„Задругарките“ во шоуто на Огњен Амиџиќ: Прво им зема мерка, а потоа расните старлети добија хит задача – со задниците да дуваат балони! (ВИДЕО)

„Задругарките“ во шоуто на Огњен Амиџиќ:  Прво им зема мерка, а потоа расните старлети добија хит задача – со задниците да дуваат балони! (ВИДЕО)

Старлетите од реалното шоу „Задруга“ беа гостинки во специјалното новогодишно издание на „Ами Џи“ шоуто на Огњен Амиџиќ. Во несекојдневни игри се натпреваруваа две екипи на страрлети: бившите против сегашните учеснички во „Задруга“ односно секси дадамразици против бикини старлети.

Откако најпрвин водителот им зема мерка, мерејќи им ги пропорциите, со особен акцент на нивните големи, заоблени задници, старлетите во последната игра добија необична задача!

Ана Кораќ, Ивана Шопиќ, Маја Маринковиќ, Ана Марија Смиљаниќ, Драгана Митар и Сања Станковиќ добија специјална задача на која најмногу и се израдуваа мажите… И во студиото и пред ТВ екраните. Несомнено се препотија додека ја гледаа оваа сцена, во која потскокнуваа големите га*иња и се гледаа танга гаќички.

Имено, поранешните и сегашните задруга мораа да го надуваат балонот со својот задник, скокајќи горе-долу на столчето на кое се наоѓаше пумпата.

Чиј балон прв ќе пукна од пренадуеност, тимот на таа старлета добива поен.


Во овој интересен натпревар, прво се испробаа Ана Кораќ и Ивана Шопиќ. По неколку минути пукна балонот на Ивана и таа заработи бод за својот тим.

Кога Маја Маринковиќ и Марија Ана Смилјаниќ почнаа да ги пумпаат своите балони, Марија Ана беше подобра. На крајот, на овој натпревар испробаа и Драгана Митар и Сања Станковиќ, каде Сања победи.

Погледнете го наизглед  урнебесното, а сепак возбудливо видео, каде расните „задругарки“ покажаа која најдобро и највешто умее да ја користи и употреби својата голема задница…

Останати вести од Радио Милева