Радио Милева
сексуална креативност

Задругарите се црта по голите тела: Маца – Дискреција и Бане – сексуални креативци! (ФОТО+ВИДЕО)

Задругарите се црта по голите тела: Маца – Дискреција и Бане – сексуални креативци! (ФОТО+ВИДЕО)

Во најгледаното реално шоу, Маца – Дискреција и Бана Чолак беа  “најкреативни” во задачата што им ја зададе  Големиот шеф.

Имено, учесниците во „Задруга“  добија посебна задача од Големиот шеф и се чини дека „најкреативни“ ама и најискрени во извршувањето на истата  беа Маца Дискреција и Бане Чолак.

Соработниците требаше да се исцртаат по голото тело со боите што ги добија. И додека некои се обидоа да го направат најдобриот цртеж, други решија да остават порака на туѓото голо тело.

Особено, Маца, која се обидуваше да “наслика” нешто на градите на Бане… па откако не и појде од рака, му остави порака. Или поточно, му испиша епитет. Што таа мисли за него. Па на градите му напиша: „Бане  еб*ч“!

Ниту тој, не остана покус! Па и возврати, претпоставувајќи дека ја напишал нејзината замислена желба…

…А ја испиша на нејзиниот задник. Кратко и јасно:  „Е*и ме“!  Уметничка креативност на “ниво“, нема што!

Останати вести од Радио Милева