Радио Милева
Воздишки во ноќта

Задруга: Луна и Слоба цела вечер менуваа пози, па еве во која завршија! (ВИДЕО)

Задруга: Луна и Слоба цела вечер менуваа пози, па еве во која завршија! (ВИДЕО)

Додека другите спиеја, Слоба и Луна беа немирни во креветот. Цела вечер тие се бакнуваа и милуваа во различни пози.

На вљубените гулапчиња очигледно им се присака да имаат секс, но веројатно не можеа да бидат интимни „до балчак“ заради присуството на другите. Затоа, сè, барем овој пат, остана на предигра, петинг и милување.

Луна прво легна преку Слоба, а потоа тој ја привлече кон себе и тие завршија  во „поза – лажица“. Впрочем, погледнете го видеото:

Останати вести од Радио Милева