Радио Милева
уште едно ријалити бебе?

„Задруга 2“: Ана Кораќ трудна, а Александра се враќа во шоуто… се подготвува хаос! (ВИДЕО)

„Задруга 2“: Ана Кораќ трудна, а Александра се враќа во шоуто… се подготвува хаос! (ВИДЕО)

Како што е познато, Ана Кораќ е во врска со Давид Драгојевиќ кој со неа ја изневери вереницата Алаксандра, а таа наскоро се враќа во реалното шоу „Задруга 2“. Таму пак има што да ја дочека. Само прашање е како таа ќе реагира, откако ќе ја дознае најновата вест.

Имено, во утринските часови Ана му се пожали на Давид дека и се лоши и повраќа, дека има мачнини и не и добро.

„Да не е бремена мојата девојка“ – прашал Давид?

„Можеби… штом ми е толку мака“- му возвратила Ана.

Ако се покаже оваа вест како точна, ќе добиеме уште едно ријалити бебе, ама пред тоа, ќе имаме загарантирана „забава“ откако бившата на Давид ќе ја дознае веста и ќе влезе во „Задруга 2“.

Останати вести од Радио Милева