Љубов и Секс

За што лажат жените кога станува збор за сексот?

За што лажат жените кога станува збор за сексот?

Истражувањата покажуваат дека 80 проценти од жените барем еднаш во животот изглумиле оргазам.

Ова се најчестите женски лаги.

И жените гледаат порно. Истражувањето покажува дека 55 отсто од жените барем еднаш месечно гледаат порно или читаат за секс.

Не користам вибратор

Истражувањата покажуваат дека 52 проценти од жените во Велика Британија редовно користат вибратор.

Не е важна големината, туку техниката

Не можеме да генерализираме, на многу жени големината не им е важна, но постојат и жени на кои големината на пенисот им е многу важна за да уживаат во сексот и да доживеат оргазам. „Не е важна големината, туку техниката“ е изрека на мажи кои имаат проблеми со егото.

Не сакам секс без љубов

Поради некоја причина, жените сметаат дека не е во ред да покажат дека немаат емоции додека имаат секс, туку само го задоволуваат сексуалниот нагон. Обидете се ја поставите реални очекувања од односот и да уживате. Врската е осудена на пропаст доколку сексот не е добар.

Со тебе никогаш не глумам

Ова е најголемата женска лага. Доколку жената не ужива во сексот или не знаете како да ја задоволите, ќе изглуми дека има оргазам за да не ги повреди вашите чувства. Истражувањата покажуваат дека дури 60% од жените постојано глумат оргазам.

ивор:кајгана.ком