Радио Милева
веднаш го освои жирито

За прв пат се појави на аудиција на „Ѕвездите на Гранд“ а денес е мегаѕвезда, ја препознавате ли пејачката од фотографијата? (фото)

За прв пат се појави на аудиција на „Ѕвездите на Гранд“ а денес е мегаѕвезда, ја препознавате ли пејачката од фотографијата? (фото)

Во 2011 година, Милица Павловиќ за прв пат се појави на аудицијата на „Ѕвездите на Гранд“, а  изгледаше сосема поинаку од сега. Она што веднаш се забележува е дека Милица изгледаше срамежливо во споредба со денес.

Потоа се претстави со песната „Ти мушкарац“ оригинално изведена од пејачката Вики Миљковиќ и веднаш ги освои срцата на жирито. Кога и рекле дека поминала, ја прашале што мисли за овој натпревар, а пејачката одговорила: „Искрено мислев дека сето тоа е местенка и дека се е преку врска. Но, се уверив дека не е така“. Нејзината втора аудиција засекогаш ќе остане запаметена по зборовите кои му ги упати на Саша Поповиќ: „Мислев дека се е наместено овде и нема шанси да поминам“.

Тој разговор меѓу неа и директорот на „Гранд продукцијата“ ги изненади сите, а се раскажува и ден денес.

Фото: Принтскрин/

Останати вести од Радио Милева