Вистаграм

За градина полна со бои и мириси: Цвеќиња што цветаат во текот на целото лето

За градина полна со бои и мириси: Цвеќиња што цветаат во текот на целото лето

Многу е лесно да се одгледуваат растенија во текот на пролетта, но проблемот се појавува кога ќе дојде летото. Поради сушата и разни болести, цветовите се сушат и паѓаат. Но, има цвеќиња што цветаат од јуни до октомври.

Петунија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C l a u d e l l e (@my_bella_)

Цинија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Happy Road Farm (@happyroadfarm)

Гаилардија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @aminalatunizienne

Хортензија

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maura Ryan Ahern (@mauraryanahern)

Хибискус

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @buddha_petal

Ајдучка трева

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mandy ODoul (@mandaliondesigns)

Далија

Монарда

извор: кафепауза