Радио Милева
без влакна на јазикот

За да им опстане врската, пејачката Гоца Тржан призна дека си „игра“ во креветот со Раша (фото)

За да им опстане врската, пејачката Гоца Тржан призна дека си „игра“ во креветот со Раша (фото)

Пејачката Гоца Тржан гостуваше во емисија каде зборуваа за машко-женските односи, но допреа и до темата  за „Вијагра“.

– Модерната медицина не мора да прави лекови „вијагра“ за жени, туку мора за мажи – истакна Гоца без влакна на јазикот.

– Не е потребно, но што би рекла мојата соседка: „Ние жените секогаш можеме да лежиме на грб“ – рече Неда и предизвика громогласна смеа кај сите во студиото.

– Луѓе, мора прво да играте, повеќето на одредена возраст престануваат да си играат  – рече Гоца.

– Еве јас собирам сликички – низ смеа додаде Горан Весиќ во новото издание на емисијата „Магазин ин“.

Фото: Принтскрин/ТвПинк

 

Останати вести од Радио Милева