Живот и Стил

Време е да додадете гломазни прстени во вашата колекција

Време е да додадете гломазни прстени во вашата колекција

Гломазните разнобојни прстени го зазедоа своето место на модната сцена и ги засенија нежните златни прстени кои долго време беа во тренд.

Сè додека се доминантни и привлечни за очите, овие прстени може да бидат изработени од разнобојна пластика, но и од злато или сребро, а колку повеќе, толку подобро.

Коктел прстените веќе нема да стојат во вашата фиока и да чекаат посебна пригода, а најдобро изгледаат ако комбинирате неколку различни прстени.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HERNÁN HERDEZ (@hernan.herdez)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOKO (@shopsoko)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

извор:кафепауза.мк