Радио Милева

Вредна два милиони евра: Вака изгледа вилата на познатата пејачка на „Гранд“

Вредна два милиони евра: Вака изгледа вилата на познатата пејачка на „Гранд“

Пејачката Вера Матовиќ отсекогаш можела да се пофали со вредниот имот,  а сега може да видите како изгледа нејзината куќа во луксузниот дел на Белград, Дедиње.

Ова вила највероватно чини повеќе од два милиони евра. Сите пари кои ги заробтувала го вложила во својот дом.

Екипата на „Папрацо“ ја сними куќата на Вера Матовиќ.

Останати вести од Радио Милева