Радио Милева

Воопшто не се променила: Kaролина го прифати новиот предзвик на социјалните мрежи и покажа како изгледала пред 10 години

Воопшто не се променила: Kaролина го прифати новиот предзвик на социјалните мрежи и покажа како изгледала пред 10 години
foto: anidimi/phpography

Деновиве нова игра на социјалните мрежи е предивикот „10yearschallange“  според кој треба да објавите фотографија од пред 10 години.

Многумина се придружија на ова нова социјална игра и покажаа како изгледале во 2009 година. Меѓу нив и некои од нашите јавни личности се потсетија на времето пред 10 години.

Некои од нив дури ни се се препознатливи, а некои воопшто не се промениле. Од овие вториве дефинитивно е Каролина Гочева.

Имено, македонското девојче пред некој ден барајќи фотографии од неа од пред 10 години, сподели фотографии од пред една година со нејзиниот сопруг Михаил Корубин.

Меѓутоа, по добро пребарување во својот албум Каролина успеа да најде фотографија и да се придружи на „10yearschallange“.

Пејачката ја сподели фотографијата на социјалните мрежи, а фановите и порачаа дека изгледа исто.

Останати вести од Радио Милева