Радио Милева
му се може

Водителот Ване Маркоски си тера лето во Египет, па на следбениците им прати разголени фотки за поздрав од навежбаното торзо (фото)

Водителот Ване Маркоски си тера лето во Египет, па на следбениците им прати разголени фотки за поздрав од навежбаното торзо (фото)

Не само водителките и пејачките се успешни како инфлуенсери на совијалните мрежи, ТВ и радио водителот Ване Маркоски може рамо до рамо да се носи најбараните и најактиелнните колешки и пејачки на Инстаграм.

Летото му почна со патување во Турција преку своите соработници кои го праќаат со јасна цел, а сега неговата нова дестинација за крајот на летото е Египет.

Ване реши дека е време да здивне од пред камерите на утринската програма на МТВ и да си даде време за одмор.

Сепак, навика е навика, па будењето наутро останува како природно наметнат биоритам, па дури и кога сака да поспие.

Сега од луксузниот ресорт Vане прати утрински поздрав со кафе во рака, разголен и подготвен да го започне денот со пливање.

Здравиот начин на живот се негово секојдневие кое продолжува и кога е време за пауза, а дека тоа е така се гледа и од навежбаното мускулесто и дефинирано торзо.

 

Добрата книга оди во прилог, а тишината и убавото кафе, дополнителен стимул за ведри мисли и насмевка.

Летото е најубаво кога би се искористило до максимум, особено со патувања и одмор, а на Ване тоа му се може.

фото:Инстаграм принтскрин/Ване Маркоски

Останати вести од Радио Милева