Радио Милева
еротика на претек

Водителката во видео полно жешки кадри: Гола во запенета цветна када и распиштолена на постела, Јована Јеремиќ без комплекс го промовираше својот „Ролекс“

Водителката во видео полно жешки кадри: Гола во запенета цветна када и распиштолена на постела, Јована Јеремиќ без комплекс го промовираше својот „Ролекс“

Водителката Јована Јеремиќ заедно со траперот Девла ја објави својата прва песна „Ролекс“, за која сними и спот.

Таа пред две недели ги снимаше сцените за ова скокотливо видео, кога ги собра новинарските екипи и по тој повод откри неколку детали за нејзината идна пејачка кариера.

Како што најави таа тогаш, спотот изобилува со еротски сцени во чии жешки кадри како на пример гола во запенета цветна када или распиштолена на постела, Јована без комплекс го гради видео дејствирето во нејзиниот спот за „Ролекс“.

Гласот на водителката се слуша на самиот почеток на песната, нејзината позната изјава за Ролекс.

„Кога на маж ќе му родиш дете, тој е должен да ти купи Ролекс и најнов автомобил“ – тоа е делот на Јована во песната која всушност и не пее, туку само рецитира или поточно говори, ама затоа… Она што ќе го видите во вас ќе ги разбуди сите „Содоми и Гомори“.

Погледнете каолку Вдителката на Пинк е страсна и жешка во видеото кое предизвикува еротски стрес…„Ролекс“: 

Останати вести од Радио Милева