Радио Милева
од судбина не се бега...

Водителката на Дневникот на ТВ Пинк има неверојатна брачна приказна: Прво го пријавила и му повикала полиција, а потоа… и станал сопруг! (ФОТО)

Водителката на Дневникот на ТВ Пинк има неверојатна брачна приказна: Прво го пријавила и му повикала полиција, а потоа… и станал сопруг! (ФОТО)

Водителката на „Дневник“- от на телевизијат „Пинк“, Тања Раѓеновиќ, отсекогаш била многу отворена кога станува збор за анегдоти од животот. И деловни и приватни.

Тања е жена која е многу успешна во својата работа, а во исто време негува хармоничен семеен живот далеку од камерите. Сепак, една анегдота се прераскажува и денес, а станува збор за тоа како водителката го запознала својот сопруг.

Тања живеела во белградската населба Дорќол во зграда во која требало да се отвори кафуле, што таа и останатите станари не го сакале.

„Интересно е што во тоа време се борев да не се отвора тоа кафуле во мојата зграда во тогашната „Силиконска долина“ на Дорќол. Дури и го пријавивме и му повикавме полиција, но… Судбината сакаше кафулето сепак да биде отворено и покрај мојата борба заедно со останатите станари, а мојот иден сопруг, за кого се омажив по една година, да биде одговорен за тоа. “ – изјави еднаш Тања за „Блиц жена“, додавајќи дека сопственикот на тоа кафуле всушност е нејзиниот сегашен сопруг.

Останати вести од Радио Милева