Радио Милева
Природна и едноставна!

Водителката на „Брза кујна“ пред камери е секогаш со шминка, а вака изгледа во природно издание (фото)

Водителката на „Брза кујна“ пред камери е секогаш со шминка, а вака изгледа во природно издание (фото)

ТВ водителката Сања Савеска уште пред да стане домаќинка на кулинарското шоу „Брза кујна“, таа и претходно беше пред камерите само на друг проект и телевизија.

На гледачите им е позната од поодамна, но сега повеќето ја препознаваат поради тоа што „Брза кујна“, ја гледаат и помладите и повозрасните.

Сања секогаш зрачи со позитивна енергија и насмевка, а истите вибрации ги шири и приватно. Активна е на социјалните мрежи,особено на Инстаграм каде може да се видат доста моменти од нејзиното секојдневие.

Сања има бело расно кученце што се вика Маша, а со кое дополнително го привлекува вниманието каде и да се појави.

Она што може да се забележи е дека Сања во природно издание е вистинска убавица, дури и доста поразлична кога е нашминкана.

Камерите секогаш бараат шшминка, но Сања кога е природна и опуштена во своето секојдвевие, изгледа како друга личност.

Нежна, со впечатливата насмевка и очи кои зрачат.

Ако некои од дамите во јавниот живот преферираат шминка секаде, Сања едноставно блеска без „товар“ на своето лице.

Природна и едноставна!

Останати вести од Радио Милева