Радио Милева
природна и едноставна

Водителката Александра секој ден пред камери е стокмена од глава до петици, а вака изгледа во лежерно издание и без шминка (фото)

Водителката Александра секој ден пред камери е стокмена од глава до петици, а вака изгледа во лежерно издание и без шминка (фото)

Секој од нас си има изградено своја слика за изгледот на јавните личности.

Тие пак, ретко преферираат да се појават пред јавност во поинакво издание од она какво ги гледаме пред камери, настапи, на социјалните мрежи…

Но, од тоа правило, некои од познатите знаат да направат исклучок, и да се покажат во едно поприродно и секојдневно издание, поразлично од препознатливото.

За еден ваков исклучок се реши и ТВ водителката Александра Пановска- Илиевска која пред своите следбеници објави каоо изгледа во кежуал издание и без шмнинка.

Едноставна и сосема обична во дуксер за опуштен ден, а од шминка и требаше само насмевка.

Шминката е задолжителна за оние чија работа е пред камери, а иако тоа за повеќето можеби изгледа супер, особено за припадничките на понежниот пол, ТВ водителките би кажале дека понекогаш им е навистина напорно, осбено за лицето.

Но, што се мора се мора, па најголемиот дел од водителките шминкањето со повеќе пудра за пред камери им е навика. Александра во случајов покажа дека ваквите опуштени дениови за неа се вистинско уживање.

фото:Инстаграм/Александра Пановска Илиевска

Останати вести од Радио Милева