Живот и Стил

Во зима сите ја правиме оваа грешка која може да не чини живот!

Во зима сите ја правиме оваа грешка која може да не чини живот!

Дојде зима и минусни температури, па сите бараме начин да се згрееме. Сепак, некои грешки што ги правиме можат многу да не чинат.

Продолжните кабли не трпат големо оптоварување, па може да дојде до прегревање и пожари.

Ако веќе сте уклучиле на кабелот телевизор, систем, компјутер или нешто друго, додатното уклучување на клима или радијатор или греалка може да биде фатално.

Уклучувајте ги овие уреди сами директно во штекерот на ѕидот, а не со другите уреди.