Радио Милева
Од желба изгорена:

Во „Задруга“ за Маца нема дискреција: Среде дневна соба, пред сите го грабна Боро за „мачорот“… (ВИДЕО)

Во „Задруга“ за Маца нема дискреција: Среде дневна соба, пред сите го грабна Боро за „мачорот“… (ВИДЕО)

Иако тие двајца наводно не се во „шема“, Маца-Дискреција не се откажува од Боро, па без дискреција  јавно пред сите го грабна за машкоста. Додека Драгица држеше подолг монолог, Маца го држеше Боро за „петелот“, додека беше нежно припиена до него, а камерите и го сликаа отвореното меѓуножје… 

Но, Дискреција не запре тука. Таа почна да го милува со  ногата по машкоста, за на крајот да премине на конкретна акција и со раката да го зграпчи за „мачорот“,  по што тој  само ја погледна и рече: „Бегај, бре… тргни се“! Разочараната и нездовол(е)на Маца, немаше каде, па ја тргна раката и само ја спушти главата на неговото раме.

Останати вести од Радио Милева