Радио Милева
до екстаза...

Во „Задруга“ нови жестоки игри во постела: Звездан се потруди на Анџела да и ја исполни секоја нејзина еротска фантазија (ВИДЕО)

Во „Задруга“ нови жестоки игри во постела: Звездан се потруди на Анџела да и ја исполни секоја нејзина еротска фантазија (ВИДЕО)

Звездан Славниќ реши да ја разбуди Анѓела Ѓуричиќ за да им се препуштат на „љубовните игри за возрасни“ под покривката.

Анџела на тоа воопшто не се противеше, па обацата веднаш тргнаа во жестока акција. Неуморно ги менуваа позите, а Звездан се обидуваше да ја задоволи во секој поглед, да и ја исполни секоја еротска  фантазија на својата поубава половина, па „танцуваше“  покреветот покажувајќи дека е во полна сила.

Во еден момент Анџела застенка од задоволство, а Звездан до крај ја исполни и неа и сите нејзини фетиши доведувајќи ја до екстаза…

Проследете како сето тоа изгледаше:

Останати вести од Радио Милева