Љубов и Секс

Во овие 3 секс пози, големината воопшто не е важна

Во овие 3 секс пози, големината воопшто не е важна

За да водите љубов ви треба само страст, љубов и волја. Но, понекогаш не е лошо да се имаат предвид фактите што можат да го подобрат задоволството, особено ако мажите не се сигурни во себе, бидејќи се надарени под просекот.

Најдобра поза за надарените

Иако големината во повеќето случаи не игра пресудна улога, многу е важно и двајцата партнери да се чувствуваат удобно и да ја доживеат кулминацијата на крајот. Една од најдобрите пози за многу надарени мажи е кога мажот лежи на страна, а жената е вертикално од него, со раширени нозе што го опкружуваат торзото на мажот. Оваа поза и овозможува на жената да го контролира својот маж.

Најдобра поза за оние подпросечните

Бидејќи е докажано дека дури и мал пенис може целосно да ја задоволи жената, она што игра голема улога е техниката, односно движењата и држењето на телото. Најдобра поза е онаа во која доминира мажот или во која е над жената.

Најдобра поза за оние кои „брзаат“

Потребно е време за жената да доживее оргазам, а понекогаш се случува партнерот да не може да дочека. Позата во која мажот седи на работ од креветот со нозете на подот, а жената му е во скутот со нозете околу половината и рацете околу вратот е совршен избор за двајцата партнери, пренесуваат медиумите. Во оваа позиција, триењето е многу слабо, така што предвремената ејакулација е речиси сигурно одложена.