Мегафон

Во МКЦ фестивал на свежа и алтернативна домашна музика  „Земјотрес“- ова е распоредот на настапи

Во МКЦ фестивал на свежа и алтернативна домашна музика  „Земјотрес“- ова е распоредот на настапи

Во 19 часот се отвораат вратите на МКЦ, а во 20 часот вечерва и официјално почнува програмата на 11-то издание на фестивалот за свежа и алтернативна домашна музика  „Земјотрес“.

На агендата на „Земјотес“ се вкупно 22 бендови и диџеи, распоредени на три различни стејџови – денсинг сала, бифе „Фросина“ и МКЦ ресторан.

Во продолжение, погледнете го распоредот за настапи: