Радио Милева

Во градски превоз: Вака Филип Живојиновиќ ја прослави момачката вечер (фото)

Во градски превоз: Вака Филип Живојиновиќ ја прослави момачката вечер (фото)

Филиш Живојиновиќ на 21 јани ќе заплива во брачните води со пејачката Александра Пријовиќ. По тој повод тој ја прослави момачката вечер и уживаше во последните „слободни денови“:

Меѓу највеселите беше кумот на младоженецот, кошаркарот Милиош Теодосиќ, но весели беа и браќата на Филип, Виктор и Стефан.

Во текот на ноќта, веселето друштво оргинизираше забава и во градски превоз.  Атмоферата се вжешти кога момците почнаа да се соблекуваат,  a што ќе кажат на ова Александра и Брена останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева