Радио Милева
во чест на Аки

Во чест на Аки во 15 часот на 150 радиостаници ширум регионот ќе се емитува последниот сингл на „Парни ваљак“ – „Поново“

Во чест на Аки во 15 часот на 150 радиостаници ширум регионот ќе се емитува последниот сингл на „Парни ваљак“ – „Поново“

Во чест на Аки Рахимовски денеска во 15 часот, во време кога во Загреб ќе се одвива церемонијата на неговото испраќање, 150  радио станици од регионот во исто време ќе го емитуваат последниот сингл на „Парни ваљак“ – „Поново“.

„Поново“ е последната песна на Аки Рахимовски и кај нас ексклузивно ќе се емитува во 15 часот на националното радио Метрополис Радио Мрежа, на радио Бубамара, Скај радио, Супер радио од Охрид, како и на две интернет-радио станици – Анторис радио и радио Мост.

Синглот „Поново“, авторско дело на Хусеин Хасанефендиќ Хус, требаше да претставува најава за новиот албум на Парни ваљак, и за нивната скорешна голема турнеја…

Аки почина во саботата на 22 јануари 2022 година.

фото: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Останати вести од Радио Милева