Радио Милева

Во 2016 победи во „Ѕвездите на Гранд“, а оттогаш му се губи трага: Еве што се случува со ова момче…

Во 2016 победи во „Ѕвездите на Гранд“, а оттогаш му се губи трага: Еве што се случува со ова момче…

Ибро Бублин, деветнаесет годишник од Сараево, победи на музичкиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ во 2016 година.

Тој тогаш се уште беше малолетен, но младите години не можеа да ги намалат неговите исклучителни вокални способности.


Му предвидуваа голема слава и кариера, меѓутоа по победата ретко се појавува во медиумите и песна се уште не снимил.

Сепак, тој е доста млад и нема сомнеж дека неговото време допрва доаѓа. Од победата поминаа четири години, но како што може да се види од неговите нови фотографии, тој е речиси истиот.

Останати вести од Радио Милева