Радио Милева
го изеде срам

Владо Калембер сакал да пропадне во земја: Му се пофалил на пријателот за летната афера со една девојка, а потоа не можел да го погледне пријателот в очи!(ФОТО)

Владо Калембер сакал да пропадне во земја: Му се пофалил на пријателот за летната афера со една девојка, а потоа не можел да го погледне пријателот в очи!(ФОТО)

Хрватската поп ѕвезда, легендарниот пејач на некогашната многу популарна група „Сребрена крила“,  Владо Калембер тогаш, а и сега во позрели години важи за голем шармер и кршач на женски срца. Сепак, тој многу  ретко зборува за својот приватен живот, во кој се крјат интересни детали и пикантерии од разни случки  кои тој сега одлучил да ги каже.

За прв пат, Владо јавно ја открива непријатна ситуацијата која му  се случил пред неколку години, за која смета дека е најнезгоднаташто некогаш ја доживеал, заради која го претрпел најголемиот срам.

Во една прилика седев со и разговарав  со еден мој добар познаник. Не сме не знам какви пријатели, но долго се знаеме и секогаш кога ќе се видиме знаеме да седнеме и со по еден пијалак да си поппоразговараме.Така низ мубетот во кој разговаравме за различни теми, на ред дојдоа и жените, односно љубовните авантури и афери што сме ги доживеале. Тогаш почнав на пријателот да му раскажувам   за мојата љубов од минатото лето…  И сега ми е срам, кога го кажувам ова. Потоа не можев да го погледнам човекот в очиа, зашто испадна дека всушност таа била неговата ќерка“ – открива пејачот.

Останати вести од Радио Милева