Радио Милева

Владимир призна на кој начин Станија му раскинала: „Ми се јави нејзиниот ПР“

Владимир призна на кој начин Станија му раскинала: „Ми се јави нејзиниот ПР“

Еден од најпопуларните парови во „Задруга 2“  беа Станија Добројевиќ и Владимир Томовиќ. Меѓутоа, откако го напуштија реалното шоу, тие се разделија.

Томовиќ беше гостин во емисијата „Амиџи шоу“  и откри  на кој начин Станија ставила крај на нивната врска.

„Се што луѓето видеа, тоа го знаат, а потоа ги прекинавме контактите. Не сакам да навлегувам зошто се случи тоа. Девојката имаше операција, за среќа, се е во ред. Никој нема да ме слушне да зборувам лошо за моја бивша девојка. Таа одлучи така. Имаше препукувања, нејзиниот ПР теам се препукуваше со мене. Кажав се што имам. Постои можност да се смириме. Во „Задруга“ направив крст за неа и мене. Не се “мувам“ со нејзиниот ПР туку со неа. Да ми се јави таа е во ред, но мене ми се јави нејзиниот ПР“, вели Владимир.

За потсетување, Добројевиќ го напушти реалното шоу поради операција, а со Владимир се уште се нема видено.

Останати вести од Радио Милева