Вистаграм

Тренди и стилски комбинации за престојните работни денови

Тренди и стилски комбинации за престојните работни денови

Иако летото е сè уште во полн ек, можеме да кажеме дека главната половина е зад нас, што значи дека сите полека се враќаат во вообичаениот ритам. Враќањето на работа после одмор е прилично „депресивно“ дело, но добра вест е дека има мали радости што можат да ве расположат и да го направат крајот на вашиот одмор колку што е можно безболен. Модните комбинации ќе ви помогнат брзо да се прилагодите на новото темпо, па подолу ги издвоивме најдобрите тренди и стилски комбинации за престојните работни денови.

Можеме да се согласиме дека облеката е фактор кој потврдува како се чувствуваме, но покрај тоа, може да помогне и при подобрување на расположението и самодовербата. Враќањето на работа е многу полесно ако се одлучите за летни нијанси кои ја потенцираат удобноста. Она што го предламе дефинитивно ќе ви го привлече вниманието и ќе ве инспирира.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAJA (@maajitaa) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Smoljanić (@august_xvi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miren Alós ? (@mirenalos) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie Hill (@thestylebungalow) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by María Valdés (@marvaldel) on

 

извор: Кафепауза