Вистаграм

Сите мажи сакаат да се лекуваат кај Марија – најпознатата докторка на Инстаграм (ФОТО)

Сите мажи сакаат да се лекуваат кај Марија – најпознатата докторка на Инстаграм (ФОТО)

Марија Јелкиќ е е една сестрана жена. Дипломирала на Медицински факултет во Белград, а се занимава и со бикини фитнес.

Таа дефинтвно ги поместува сите граници и ги руши табуата. На работа во униформа, надвор од работа во хеланки и блузи – комбинации кои ги истакнуваат сите нејзини атрибути.

Докторката на Инстаграм ја следат скоро 25.000 луѓе, кои секојдневно и оставаат различни коментари.

Со оглед на тоа дека се занимава со бикини фитнес, кој по дефиниција го обликува телото, јасно е како Марија го довела телото до перфекција. А по фотографиите се гледа дека освоила медали во оваа категорија.

Претпоставуваме дека и нејзините пациенти се радуваат кога ќе ја видат. Можеме да се обложиме дека и тие кои се плашат од доктори, кога ќе ги видат овие фотографии, ќе се охрабрат да отидат на преглед.