Вистаграм

Раскошно и луксузно: Вака живеат богатите деца во Турција (фото)

Раскошно и луксузно: Вака живеат богатите деца во Турција (фото)

Преку социјалните мрежи имаме прилика да видиме како живеат богатите деца низ светот, а многумина ги осудуваат поради нивното јавно екоспонирање.

Профилите на богатите деца кои се фалат со своето богатство го преплавија Инстаграм.

Нова сензација на социјалните мрежи се богатите деца од Труција, поточно од Истанбул.

Тие немаат проблем да го покажат богатството на родителите, а на нивните фотографии може да видиме луксузни автомобили, облека, вили, хиликоптери и егзотични животни.

Може да се видат алигатори, тигри, а некои се фалат со кучињата кои се возат во нивните автомобили.

Некои се пофалија и со пиштоли, а еден од нив е во злато.

Многумина знаат и да ги осудат бидејќи го трошат богатството на родителите.

)