Вистаграм

Оваа презгодна голферка ја следат 360 илјади луѓе, а кога ќе ги видите нејзините фотографии ќе ви биде јасно и зошто

Оваа презгодна голферка ја следат 360 илјади луѓе, а кога ќе ги видите нејзините фотографии ќе ви биде јасно и зошто

Луси Робсон е британска голферка која на Инстаграм ја следат повеќе од 360 илјади луѓе.

Згодната русокоса заинтересирала многумина за овој спорт со своите објави, а доволен е само еден поглед на нејзините фотографии и видеа за веднаш да ви биде јасно и зошто.

24-годишната Луси со својот изглед потсетува на уште една атрактивна голферка – Американката Пејџ Спиранац која засега е попопуларна на социјалните мрежи, но Луси ѝ е опасна конкуренција.

Освен од голф теренот, Робсон редовно објавува снимки од своите трикови со голф палка. Во прв план на фотографиите, Луси обожува да ги истакнува своите атрактивни облини, а тесната облека исто така помага во привлекување на вниманието на социјалните мрежи.

 

View this post on Instagram

 

Working on the celebration..

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on

 

View this post on Instagram

 

Hiya 🌿

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on

 

View this post on Instagram

 

Current preshot routine song #dripdrip💦

A post shared by Lucy Robson (@lucyrobson) on