Вистаграм

Ова куче е главна ѕвезда на „Инстаграм“ поради својата фризура (фото)

Ова куче е главна ѕвезда на „Инстаграм“ поради својата фризура (фото)

Шпингер Шпанијел Финли има фризура за која сонуваат многу жени, а не мора да потроши цело богатство за да ја имаа оваа фризура.

Поради својот несекојдневна фризура оваа куче е главна ѕвезда на „Инстаграм“ и има повеќе од 12 000 следбеници. Сопственичката на Финли вели дека ја шиша еднаш во шест месеци, но дека ја чеша секој ден за да не и се испреплетат локните.

„Едноставно таков е роден. Едноставно имаше коса и како растеше и косата растеше“ вели Ребека.

Таа вели дека сите се воодушевени од фризурата на кучето и дека често ја стопираат на улица.

 

фото: инстаграм/финлејтхеспрингер