Вистаграм

Необичен тренд во Америка: Коса со боите на виножитото

Необичен тренд во Америка: Коса со боите на виножитото

Често имаме можност да видиме различни модни трендови, но и модерни фризури, а уште еден многу интересен тренд доаѓа од Америка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chelsey Jaye (@blujayehair)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Colortrak (@colortrak)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Rainville 👽 (@fabhairbyjosh)

извор: Кафепауза