Вистаграм

Неколку идеи за уредување на вашиот двор во време на изолација

Неколку идеи за уредување на вашиот двор во време на изолација

Ако имате двор, сега е вистинското време да го искористите максимумот.

Сонцето нè мами да излеземе надвор, па ако имате двор, поминувајте колку што е можно повеќе време таму.

Овие идеи ќе ве инспирираат да го средите дворот така што полесно ќе се навикнете на моменталната ситуација, па уредете еден дел од дворот за престој под сонцето или некаде под сенка, како што вам ви одговара.

Ќе сретнете и неколку идеи што особено ќе им се допаднат на децата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yard_ideas on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yard_ideas on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @yard_ideas on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Interior_Kingdom (@interior_kingdom0) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roy Fredy (@roy_3dartist) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Domovi iz snova (@domovi_iz_snova) on