Вистаграм

На Инстаграм се совршени, а сега открија како навистина изгледаат

На Инстаграм се совршени, а сега открија како навистина изгледаат

Уредуваните фотографии на Фотошоп пред да се објават на Инстаграм, станаа секојдневние, па сега тоа го прават и оние кои не се сметаат за инфлуенсери.

Телата на оваа социјална мрежа се совршени, кожата е беспрекорна, а косата е редовно бујна и долга.

За тоа дека во реалноста не е така, докажува и Редит, каде луѓето често објавуваат како навистина изгледаат нивните фотографии. Најновите фотографии докажуваат дека многу од тоа се сокрива, а дури и луѓето кои се апсолутно фит можат да изгледаат несовршено под крив агол.

фото: инстаграм

извор: точка.мк