Вистаграм

Јелена Розга како Нина Бадриќ… во LivingRoom Acoustic

Јелена Розга како Нина Бадриќ… во LivingRoom Acoustic

Хрватската поп кралица Јелена Розга покрај бројните настапи заедно со својата придружна група беше гостин во живо на популарната хрватска радиостаница  Народни радио.

Во специјализираната LivingRoom Acoustic програма, таа изведе неколку свои нумери, но и темата „Моја љубав“ од нејзината колешка Нина Бадриќ .

Сегменти од  песната во изведба на Розга и нејзиниот бенд, во сосема изменет аранжман  можете да  проследите во продолжение.