Вистаграм

(ФОТО) Ќерката на Масимо Савиќ ќе ја гледате со широко отворени очи: Мирна е толку убава што ќе ве импресионира

(ФОТО) Ќерката на Масимо Савиќ ќе ја гледате со широко отворени очи: Мирна е толку убава што ќе ве импресионира

Масимо Савиќ со децении воодушевува со интерпретација, а сега е време да ја запознаете неговата ќерка Мирна која ќе ги освои вашите симпатии.

Мирна изгледа така што ќе ја гледате со широко отворени очи.

Има неколку причини за тоа, најпрвин поради специфичната природна убавина. Таа нејзина раскошна убавина следбениците на Инстаграм ја опишуваат со зборовите: „Слатка си како лубеница“, а Мирна не само што е убава туку има и одлучен стил, ништо помалку раскошен од нејзината убавина.

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on

Изгледа модерно, но знае како и со вешт моден избор да побегне од комерцијалата.

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on

Таа е автентична како и татка си, но доста наследила и од мајка си која ја гледате на фотографијата.

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on