Вистаграм

Добро утро… И денес читајте естрадно-магазински вести на Вистина.ком.мк

Добро утро… И денес читајте естрадно-магазински вести на Вистина.ком.мк
  • Го прашаа Мартинијан Кириловски дали ќе оди на „Евровизија“? – еве го неговиот одговор

  • „На тој „победник“ му одржав час по пеење“: Македонскиот финалист во „Ѕвездите на Гранд“ ја прозва Џејла Рамовиќ и нагласи дека публицитет и квалитет се различни работи!

  • Ќе стане татко за првпат: Дарко Илиевски го откри полот на бебето

  • Ирена Спасовска доживува трета младост: Арапска вечер(а) под шатор и природно бујни, балкански гради на плажа

  • Шеф Никола „рипна во тавче“: Честитки еден тон, а сопругата го додаде најубавиот „љубовен зачин“

  • …И уште многу други интересни, скокотливи, занимливи… содржини читајте и денес, само на Вистина.ком.мк! Зашто се’ друго е… знаете веќе што!